Internacionalni aerodrom Sarajevo |  +387 62 222 012  |  ENG

Dodaci

Dodaci koje možete iznajmiti uz Vaše rent a car vozilo.

Full osiguranje

Prilikom iznajmljivanja vozila u našoj kompaniji u okviru cijene najma imate uključeno kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine Vašeg depozita. Izaberite full osiguranje za kompletno bezbrižan put. Kakva god neprijatnost da Vas zadesi - full osiguranje Vas pokriva. Full osiguranje ne pokriva štete poput fleka, progorenih sijedišta i drugih šteta usled nemarnog korišćenja. Cijena iznosi od 4 € do 15 € po danu u zavisnosti od klase automobila.

GPS navigacija

Kako bi znali najkraći i najbolji put do svake destinacije - ponekad Vam je potreban saputnik koji sve to drži u malom prstu. Cijena iznosi 3€ po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 15 dana. Potražiti pomoć disponenta oko odabira željenog jezika.

Wi-Fi 4G mobilni ruter

Budite online u svakom trenutku, i na svakom putu. Poseduje sopstvenu bateriju pa ga možete koristiti i van automobila. Cijena iznosi 3€ po danu korišćenja. Maksimalno se obračunava 18 dana.

Sijedišta za djecu, kolevke i busteri

Sijedišta za decu, kolevke i busteri su neizostavan deo vase dodatne opreme ukoliko putujete sa Vasim najmilijima, bilo da su jos bebe ili djeca. Dječije sjedište košta 3 Eura po danu korišćenja (obračunava se za maksimalno 10 dana). Busteri su besplatni.

Lanci za snijeg

Ključan deo Vaše zimske opreme. Usled sniježnih vremeneskih uslova - lanci za snijeg nisu opcija nego potreba, kako bi bijezbedno stigli na Vaše odredište. Korišćenje lanaca za snijeg je besplatno, osim u periodu od 20. decembra do 10. januara.

Dodatni vozač

Dodatni saputnik koji Vam olakšava svaki put. Dodatni vozač Vas može odmeniti u vožnji dok Vi za to vreme odmarate i učiniti svaki put bržim i prijatnijim. Cijena takse za dodatnog vozača iznosi 25€ po najmu.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelijepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosiječna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbijednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo dobijate kasko osiguranje gratis. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.